УЧНІ ВИСАДИЛИ ФРУКТОВИЙ САД В СЛОБІДСЬКОМУ НВК

Сьогодні учнями Слобідського НВК було завершено 1 етап висаджування фруктового саду. Діти залюбки прийняли участь так як говорили,що це ж для себе тому садимо з задоволенням. Учнями 5-11 класів було посаджено Сливи,груші,яблуні,вишні,абрикоси,шовковиці в кількості 75 штук.

«Я думаю, що дерева виростуть дуже великими і тут буде великий сад», – поділився емоціями вчитель трудового навчання Ліщенко І.М. Всі діти відчувають схожі емоції і до роботи підходили завзято, не лякало, що вона доволі важка. Ще одна учениця 5 класу Невкапса Альона розповіла, що не вперше саджає фруктові дерева.

«Трішки складно, бо це ж не дівчача робота – лопату піднімати. Але стараємось і будемо й потім доглядати, поливати», – зазначила Альона.

«Тут і яблуні, і груші, і абрикоси, сливи та вишні. Уже через 3-4 рокі дітки зможуть ласувати першими плодами», – розповіла директор Слобідського НВК Майборода А.П. Осінню продовжимо добру справу в один голос сказали учні нашої школи.



фруктовий сад фруктовий сад 2018 фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад фруктовий сад

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.